Tobie.dk

Danskernes top10 is…

leave a comment

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes da ikke i skulle snydes for den fantastiske undersøgelse som Vilstrup Researc har gennemført. De har afgjort at frisko, til syneladende er danskernes fortrukne is – hva man så end kan bruge det til :)

Top 10 kommer her:

Det ligger fast, at danskerne elsker sodavands-is og vanilje-is med chokoladeovertræk. Vilstrup Research har spurgt 2550 personer ud om deres is-vaner, svarene er meget klare med Magnum og Kung Fu som de foretrukne is.

Ni af de ti mest foretrukne is i Danmark kommer fra Frisko, der dermed har taget førertrøjen som leder af is-markedet i Danmark.

Der er hele tre Magnum varianter blandt de ti mest populære, og ellers er det de klassiske danske sodavands-is som Kung Fu, Champagnebrus, Københavnerstang og Filur, der topper.

De sidste tre år har Frisko domineret det danske is-marked ved at have ni af de ti mest populære is på isskiltet.

– Vi har tillid til, at vores succes primært må tilskrives, at vi har nogle gode is og at vi belønnes for modet til både skæve og provokerende markedsføringstiltag, senest med sensuelle tv-reklamer, der sætter mange følelser på det at spise is, siger den danske direktør.

Samlet Top 10:

1. Magnum Mandel, Frisko
2. Kung Fu, Frisko
3. Magnum Classic, Frisko
4. Kæmpe Læske, Premier
5. Champagnebrus, Frisko
6. Københavnerstang, Frisko
7. Filur, Frisko
8. Cornetto Classico, Frisko
9. Magnum Dobbelt Karamel, Frisko
10. Daim, Frisko

kilde: frisko.dk

Written by Tobias Vebel

October 12th, 2008 at 8:26 pm

Posted in andet,mad

Tagged with , ,

Leave a Reply