Thunderclap, CD Coaching, Instagram Hotel og Robot der kan transformere sig selv: links fra uge 40

Robot der kan transformere sig selv 

Super spændende projekt fra MIT, hvor forskellige robot uafhængig af hinanden kan bevæge sig, og sætte selv sammen – og hoppe. Imponerende! Dorte Toft beskriver det meget godt på twitter: “Fascinerende robotkoncept, omend jeg p.t. er for jordbunden til at se perspektiverne”

Boost din social media status med Thunderclap

Via thunderclaps website er det muligt at skrive en update og argumentere for, hvorfor at andre skal supportere din sag. Ved at stille sin egen facebook- eller twitter profil til rådighed for budskabet, kan man være med til, at støtte og sprede budskabet på de sociale medier. 

Bliv coachet med CD coaching

Claus har lavet et par videoer fra CD coaching – og jeg er vilde med dem. Bliv fan af CD coaching på Facebook eller se vidoerne på youtube

Opdatering af Snapchat app’en: 24 timers historier og nu potentiel mulighed for indtjening

I torsdag (d. 3. oktober) blev en ny update af Snapchat app’en releaset. Den inkluderer bla. mulighed for at sammensætte en historie, som der synlig for alle brugerens venner på Snapchat i 24 timer, men updaten inkluderede også, det første kommercielle indhold i form af en musikvideo med link til sangen på iTunes. Læs mere på Techcrunch

The only wrong you can do is not doing anything

Du skal bruge 8 minutter på at se videoen herunder, som er en optagelse fra TEDx CPH, hvor Geo fortalte rørende og humoristisk om hans sygdomsforløb. Du bliver ikke skuffet, og bliver måske mindet om, at alle der er syge har brug for støtte:

Verdens første Instagram Hotel

Buissiness Insider skrev i mandags om verdens første Instagram hotel. 1888hotel der er ligger i Sydney, bliver skærmene i receptionen hele tiden opdateret med billeder direkte fra Instagram, og der er opsat rammer, der udgøre de perfekte omgivelser til at tage selfies . Har du over 10.000 followers på Instagram, får du selvfølgelig en gratis overnatning.

12 Awesome Social Media Facts and Statistics

Jeff Bullas har på sin blog postet en opsamling af 12 forskellige statistikker og grafer, der alle omhandler brug af sociale medie, bla. er der tal om platforme, alder, antal brugere, besøgende mm. 

Lederskab findes i et skab, og når vi har problemer, må ledelsen gerne komme ud af skabet.

Nils Villemoes underholder i 40 minutter på om strategi, økonomi, ledelse og organisation, det er alle 40 minutter værd, og hans ordspil er fantastiske:

Twitter på børsen

Twitter skrev d. 12 september (på Twitter selvfølgelig), at de ønsker en børsnotering, således det bliver muligt at købe aktier i Twitter. Fast Company har lavet en kort analyse af Twitter, som er værd at læse, hvis du overvejer, at købe aktier i Twitter. 

Steve Ballmer siger farvel 

Igennem de sidste 13 år har Steve Ballmer været CEO for Microsoft, fredag d. 27 semptember sagde han farvel – og det gjorde han med manér, på sin helt egen måde. Wow.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *